Eten aan de Lek

Unieke locatie aan het water

Heeren aan de Lek

Ons restaurant ligt prachtig gelegen aan de Lek! Volop genieten van een heerlijk wijntje op ons terras of in ons restaurant. Een toegankelijke brasserie en wijnbar met klassieke en wereldse gerechten op een unieke locatie aan het water. Tijdens lunch, borrel en diner geniet je van heerlijke vlees, vis- en vegetarische gerechten. In onze keuken worden alleen de mooiste stukken vlees, beste kwaliteit vis en seizoensgebonden groenten bereidt. Een geweldige hotspot met een prachtig uitzicht. Wanneer zien we jou bij ons restaurant in Groot-Ammers?

Vandaag geopend van 11:00 - 23:00

Schoonhovenseveer 43, Groot-Ammers

Reserveer directBekijk menukaarten

Culinair eten aan de Lek

Onze prachtige locatie ligt gelegen aan de rivier de Lek. Wij bieden een breed menu aan. Van vlees- en visgerechten tot heerlijke vegetarische gerechten. Bij elk gerecht een bijpassend wijntje? Of kies je een van onze speciaalbieren van de tap? Genoeg keuze om heerlijk te eten aan de lek! Nieuwsgierig geworden? Reserveer dan nu een tafel en dan zien we jou snel!

Heeren Horeca Groep

Heeren aan de haven behoort tot De Heeren Horeca Groep. 4 restaurants op topniveau. Ook Heeren aan de HavenHeeren van Ambacht en Heeren van Slydregt zijn onderdeel van De Heeren Horeca Groep. Wil jij alles weten over onze restaurants of de Groep? Bekijk de site voor meer informatie

Onze andere vestigingen

Bezoek ook eens een van onze andere restaurants