Borrelen Alblasserdam

Unieke locatie aan het water

Heeren aan de Lek

Ons restaurant ligt prachtig gelegen aan de Lek! Volop genieten van een heerlijk wijntje op ons terras of in ons restaurant. Een toegankelijke brasserie en wijnbar met klassieke en wereldse gerechten op een unieke locatie aan het water. Tijdens lunch, borrel en diner geniet je van heerlijke vlees, vis- en vegetarische gerechten. In onze keuken worden alleen de mooiste stukken vlees, beste kwaliteit vis en seizoensgebonden groenten bereidt. Een geweldige hotspot met een prachtig uitzicht. Wanneer zien we jou bij ons restaurant in Groot-Ammers?

Vandaag geopend van 11:00 - 22:00

Schoonhovenseveer 43, Groot-Ammers

Reserveer directBekijk menukaarten

Borrelen Alblasserdam bij Heeren aan de Lek

Nodig je vrienden, familie of partner uit voor een heerlijke borrel bij Heeren aan de Lek. Ontdek onze goed gevulde borrelplanken, perfect te combineren met een glas wijn of een smaakvolle cocktail. Wat de gelegenheid ook is, bij ons ben je aan het juiste adres voor een gezellige borrel. Voor elke gelegenheid kan je bij ons terecht voor ene goed verzorgde borrel. Een verjaardag? Lekker ff bijkletsen met je vrienden? Kom gezellig langs en geniet met de mensen waar je het meest om geeft. Reserveren kan heel gemakkelijk online. Voor zowel lunch, diner en borrel kan je via onderstaande button reserveren! Zien we jou snel?

Heeren Horeca Groep

Heeren aan de Lek is trots onderdeel van De Heeren Horeca Groep, een verzameling van vier toprestaurants. Naast Heeren aan de Lek, behoren ook Heeren van Ambacht, Heeren van Slydregt en Heeren aan de Haven tot onze groep. Ben je nieuwsgierig naar meer informatie over onze restaurants of de groep zelf? Bezoek onze website voor een volledig overzicht. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen te genieten van een gezellige borrel bij Heeren aan de Lek!

Onze andere vestigingen

Bezoek ook eens een van onze andere restaurants