Uiteten Papendrecht

Unieke locatie aan het water

Heeren aan de Lek

Ons restaurant ligt prachtig gelegen aan de Lek! Volop genieten van een heerlijk wijntje op ons terras of in ons restaurant. Een toegankelijke brasserie en wijnbar met klassieke en wereldse gerechten op een unieke locatie aan het water. Tijdens lunch, borrel en diner geniet je van heerlijke vlees, vis- en vegetarische gerechten. In onze keuken worden alleen de mooiste stukken vlees, beste kwaliteit vis en seizoensgebonden groenten bereidt. Een geweldige hotspot met een prachtig uitzicht. Wanneer zien we jou bij ons restaurant in Groot-Ammers?

Vandaag geopend van 11:00 - 23:00

Schoonhovenseveer 43, Groot-Ammers

Reserveer directBekijk menukaarten

Kom gezellig Uiteten Papendrecht

Stap binnen in de wereld van smaak en verwennerij bij Heeren aan de Lek. Onze locatie aan de prachtige oevers van de Lek biedt een betoverend uitzicht, perfect voor een heerlijk avondje uiteten. Geniet van de ambiance en de rustgevende sfeer terwijl je samen met vrienden, familie of je geliefde plaatsneemt aan tafel.

Laat ons je verwennen met onze overheerlijke gerechten en geniet van de gezelligheid en gastvrijheid die wij te bieden hebben. Uiteten in Papendrecht was nog nooit zo smaakvol en betoverend! Genieten in ons restaurant of op ons mooie terras? Ons terras heeft uitzicht over de rivier de Lek.

Heeren Horeca Groep

Heeren aan de Lek behoort tot De Heeren Horeca Groep. 4 restaurants op topniveau. Ook Heeren aan de HavenHeeren van Ambacht en Heeren van Slydregt zijn onderdeel van De Heeren Horeca Groep. Ondertussen zijn wij een begrip geworden in de regio Drechtsteden. Door onze verschillende locaties, kan iedereen genieten van de lekkerste gerechten en bijpassende dranken. Wil jij alles weten over onze restaurants of de Groep? Neem een kijkje op de site!

Onze andere vestigingen

Bezoek ook eens een van onze andere restaurants