Terras aan het water

Unieke locatie aan het water

Heeren aan de Lek

Ons restaurant ligt prachtig gelegen aan de Lek! Volop genieten van een heerlijk wijntje op ons terras of in ons restaurant. Een toegankelijke brasserie en wijnbar met klassieke en wereldse gerechten op een unieke locatie aan het water. Tijdens lunch, borrel en diner geniet je van heerlijke vlees, vis- en vegetarische gerechten. In onze keuken worden alleen de mooiste stukken vlees, beste kwaliteit vis en seizoensgebonden groenten bereidt. Een geweldige hotspot met een prachtig uitzicht. Wanneer zien we jou bij ons restaurant in Groot-Ammers?

Vandaag gesloten

Schoonhovenseveer 43, Groot-Ammers

Reserveer directBekijk menukaarten

Heerlijk genieten bij terras aan het water

Ben je op zoek naar een culinaire ervaring tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding? Bij Heeren aan de Lek kun je genieten van een heerlijke lunch in een unieke setting. Onze keuken bereidt de lekkerste seizoensgebonden gerechten, met zorg en aandacht voor smaak en kwaliteit. Terwijl je smult van onze versbereide gerechten, word je getrakteerd op een prachtig uitzicht over de Lek. De combinatie van heerlijke gerechten, bijpassende wijnen en een rustgevende omgeving zorgt voor een onvergetelijke lunchervaring.

Heeren Horeca Groep

Heeren aan de Lek behoort tot De Heeren Horeca Group. 4 restaurants op topniveau. Ook Heeren aan de haven, Heeren van Ambacht en Heeren van Slydregt zijn onderdeel van De Heeren Horeca Group. Wil jij alles weten over onze restaurants of de Group? Neem een kijkje op de site!

Onze andere vestigingen

Bezoek ook eens een van onze andere restaurants