Restaurant Streefkerk

Unieke locatie aan het water

Heeren aan de Lek

Ons restaurant ligt prachtig gelegen aan de Lek! Volop genieten van een heerlijk wijntje op ons terras of in ons restaurant. Een toegankelijke brasserie en wijnbar met klassieke en wereldse gerechten op een unieke locatie aan het water. Tijdens lunch, borrel en diner geniet je van heerlijke vlees, vis- en vegetarische gerechten. In onze keuken worden alleen de mooiste stukken vlees, beste kwaliteit vis en seizoensgebonden groenten bereidt. Een geweldige hotspot met een prachtig uitzicht. Wanneer zien we jou bij ons restaurant in Groot-Ammers?

Vandaag gesloten

Schoonhovenseveer 43, Groot-Ammers

Reserveer directBekijk menukaarten

Lunchen of Dineren bij restaurant Streefkerk?

Restaurant Streefkerk, Heeren aan de Lek, is de perfecte locatie voor een heerlijke lunch of uitgebreid diner. Ons menu biedt een ruime keuze aan gerechten. Kun je moeilijk een keuze maken? Onze collega’s helpen je graag! We staan ook klaar om je te adviseren over de beste wijn-spijs combinaties. Bij Heeren aan de Lek streven we ernaar om jouw dag compleet te maken met liefde en zorgvuldigheid. Onze gerechten worden vers bereid, van een gezonde salade tot een Triple Cheeseburger. Benieuwd geworden? Reserveer nu direct jouw tafel! We kijken uit naar jouw komst.

Reserveren?

Op zoek naar een restaurant in Streefkerk? Heeren aan de Lek is de beste keuze voor jou. Ons restaurant is gelegen in Groot-Ammers, direct aan de Lek. Wil je meer informatie over ons restaurant? Neem contact met ons op of bekijk onze website. De Heeren Horeca Group bestaat uit 4 toplocaties, elk met een eigen identiteit en sfeer. Ben je nieuwsgierig naar onze andere locaties en onze onderneming? We nemen je graag mee op ons avontuur. Klik op de link om meer te weten te komen over de Heeren Horeca Group! Heeren aan de Lek is onderdeel van de Heeren Horeca Group. Wil je verzekerd zijn van een plekje? Reserveer dan nu online en we kijken uit naar je komst. Tot snel!

Onze andere vestigingen

Bezoek ook eens een van onze andere restaurants