Restaurant Papendrecht

Heeren aan de Lek. Genieten van het mooiste uitzicht op de Lek, met bijpassende wijnen en de lekkerste gerechten. 

Wil jij uiteten bij een restaurant Papendrecht?

Heeren aan de Lek biedt jou de mogelijkheid om voor een goede prijs-kwaliteit verhouding, heerlijk te genieten. Onze keuken maakt de lekkerste seizoensgebonden gerechten. De bediening zal jou helpen, bij de keuze van een bijpassende wijn of heerlijke cocktail. Om ervoor te zorgen dat jij met alle rust kan genieten, heb je een perfect uitzicht op de Lek. Dit zorgt voor een unieke ervaring. Onze brasserie creëert een rustgevende omgeving, om heerlijk te genieten.

restaurant papendrecht
restaurant papendrecht - restaurant Groot Ammers - Heeren aan de lek - restaurant Groot Ammers - Heeren aan de lek - Heeren aan de haven - restaurant streefkerk

 Lunchen of dineren bij restaurant Papendrecht?

Bij ons restaurant is er heel veel mogelijk. Wij bieden een breed menu aan voor ieder zijn wil. Van heerlijke broodjes, salades tot de lekkerste vlees- en visgerechten. Lekker lunchen of dineren, is bij ons zeker mogelijk! We zijn voor elke gelegenheid, de ideale plek. De omgeving is rustgevend, zowel door de locatie als door het uitzicht. Ook bestaat ons menu uit een aantal vegetarische gerechten, zoals een heerlijke geitenkaas salade of verse truffel risotto. Dit zijn zomaar een aantal lunch gerechten. Benieuwd naar ons complete menu voor zowel lunch als diner? Bekijk het menu hieronder. 


Jouw tafel reserveren voor restaurant Papendrecht? 

Wij ontvangen jou met alle liefde bij ons restaurant. Reserveer jouw tafel nu online! Zien we jou snel?

restaurant papendrecht - restaurant Groot Ammers - Heeren aan de lek - restaurant Dordrecht - dineren alblasserdam

Bekijk onze andere locaties

Heeren aan de Haven

Heeren van Ambacht

Heeren van Slydregt