Restaurant met uitzicht op water

Unieke locatie aan het water

Heeren aan de Lek

Ons restaurant ligt prachtig gelegen aan de Lek! Volop genieten van een heerlijk wijntje op ons terras of in ons restaurant. Een toegankelijke brasserie en wijnbar met klassieke en wereldse gerechten op een unieke locatie aan het water. Tijdens lunch, borrel en diner geniet je van heerlijke vlees, vis- en vegetarische gerechten. In onze keuken worden alleen de mooiste stukken vlees, beste kwaliteit vis en seizoensgebonden groenten bereidt. Een geweldige hotspot met een prachtig uitzicht. Wanneer zien we jou bij ons restaurant in Groot-Ammers?

Vandaag geopend van 11:00 - 22:00

Schoonhovenseveer 43, Groot-Ammers

Reserveer directBekijk menukaarten

Prachtig uitzicht op de Lek

Welkom bij Heeren aan de Lek, hét restaurant met een adembenemend uitzicht op de rivier de Lek. Ons gezellige etablissement bevindt zich langs de oevers van deze prachtige waterweg en biedt gasten een schitterend panoramisch uitzicht over het kabbelende water. Hier kun je in alle rust genieten van een heerlijke lunch of diner, terwijl je je vergaapt aan het betoverende landschap.

Genieten van ons menu

Ons gevarieerde menu is samengesteld om aan ieders culinaire wensen te voldoen. Van verrukkelijke vis- en vleesgerechten tot smaakvolle vegetarische opties, al onze gerechten worden bereid met de meest verse en seizoensgebonden ingrediënten. Onze getalenteerde chef-kok tilt elke creatie naar een hoger niveau, zowel qua smaak als visuele presentatie. Je zult versteld staan van de prachtig opgemaakte borden die voor je worden geserveerd. Kom naar Heeren aan de Lek en laat je betoveren door de harmonie van smaak en aanschouwing in ons restaurant met uitzicht op het water.

Onze andere vestigingen

Bezoek ook eens een van onze andere restaurants