Restaurant met terras

Unieke locatie aan het water

Heeren aan de Lek

Ons restaurant ligt prachtig gelegen aan de Lek! Volop genieten van een heerlijk wijntje op ons terras of in ons restaurant. Een toegankelijke brasserie en wijnbar met klassieke en wereldse gerechten op een unieke locatie aan het water. Tijdens lunch, borrel en diner geniet je van heerlijke vlees, vis- en vegetarische gerechten. In onze keuken worden alleen de mooiste stukken vlees, beste kwaliteit vis en seizoensgebonden groenten bereidt. Een geweldige hotspot met een prachtig uitzicht. Wanneer zien we jou bij ons restaurant in Groot-Ammers?

Vandaag geopend van 11:00 - 22:00

Schoonhovenseveer 43, Groot-Ammers

Reserveer directBekijk menukaarten

Wil jij uiteten bij een restaurant met terras?

Heb je zin om te dineren op een prachtig terras met een adembenemend uitzicht? Dan moet je bij Heeren aan de Lek zijn. Ons gezellige restaurant is gelegen aan de oevers van de schitterende rivier de Lek en biedt een ruim terras waar je kunt genieten van een heerlijke lunch of diner met uitzicht op het water.

Lunchen of dineren op het terras

Ons terras is royaal opgezet en biedt voldoende zitplaatsen voor zowel grote als kleine gezelschappen. Je kunt plaatsnemen op comfortabele stoelen en aan goed verzorgde tafels, en op zonnige dagen zorgen parasols voor de nodige schaduw. Terwijl je geniet van een lunch of diner, word je getrakteerd op een prachtig uitzicht op de Lek. Het is de perfecte setting voor een romantische avond met je geliefde, een gezellig samenzijn met vrienden of een heerlijk familiediner. Bekijk ons gevarieerde menu en reserveer direct je tafel op ons terras.

Onze andere vestigingen

Bezoek ook eens een van onze andere restaurants