Restaurant Hendrik Ido Ambacht

Unieke locatie aan het water

Heeren aan de Lek

Ons restaurant ligt prachtig gelegen aan de Lek! Volop genieten van een heerlijk wijntje op ons terras of in ons restaurant. Een toegankelijke brasserie en wijnbar met klassieke en wereldse gerechten op een unieke locatie aan het water. Tijdens lunch, borrel en diner geniet je van heerlijke vlees, vis- en vegetarische gerechten. In onze keuken worden alleen de mooiste stukken vlees, beste kwaliteit vis en seizoensgebonden groenten bereidt. Een geweldige hotspot met een prachtig uitzicht. Wanneer zien we jou bij ons restaurant in Groot-Ammers?

Vandaag gesloten

Schoonhovenseveer 43, Groot-Ammers

Reserveer directBekijk menukaarten

Uiteten bij restaurant Hendrik Ido Ambacht

Heeren van Ambacht is al jaren een bijzondere en authentiek restaurant in Hendrik Ido Ambacht. Een oude boerderij omgetoverd tot sfeervol restaurant met een groot terras en prachtige brasserie. Voor verschillende gelegenheden ben je bij ons restaurant van harte welkom. Bruiloft, zakelijke afspraak, familie feest, snelle lunch of uitgebreid diner. Bij ons is alles mogelijk. Door onze verschillende ruimtes kunnen we een breed assortiment aanbieden. Boven worden de ruimtes vaak gehuurd voor zakelijke meetings of grote feesten.

Lunchen of dineren bij ons restaurant Hendrik Ido Ambacht

Voor zowel een lunch of diner is Heeren van Ambacht de juiste locatie. Door onze uitgebreide menukaart bieden we voor ieder iets lekkers. Van de lekkerste vlees- en visgerechten tot de vegetarische lekkernijen. Vanaf 11.00 uur is de keuken al geopend. Lekker beginnen met een kop koffie, verse jus en heerlijke broodjes. Of kom je genieten van onze 4-gangen menu met bijpassende wijnen.

Onze andere vestigingen

Bezoek ook eens een van onze andere restaurants