Restaurant Dordrecht

Genieten van een heerlijk restaurant in de buurt van Dordrecht? Neem een bezoekje bij Heeren aan de Lek. 

Opzoek naar een restaurant Dordrecht? 

Op slechts 20 minuten afstand van Dordrecht bevindt zich Groot-Ammers. Ben  je op zoek naar een unieke locatie waar je kunt genieten van heerlijk bereide gerechten en smaakvolle wijnen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Sinds 2021 bieden wij een prachtig uitzicht op de Lek. Of je nu een zakelijke bijeenkomst hebt of wilt genieten met familie en vrienden, wij zijn de perfecte locatie. Ons gastvrije personeel staat voor je klaar, terwijl je uitkijkt op het unieke landschap.

Heeren van Ambacht - restaurant dordrecht
restaurant papendrecht - restaurant Groot Ammers - Heeren aan de lek - restaurant Dordrecht - heeren van ambacht

 Lunchen of dineren bij restaurant Dordrecht?

Bij ons vind je smaakvolle broodjes, verse salades en heerlijke vleesgerechten van de grill. Alles wat je nodig hebt voor een complete lunch en diner. Ook vegetariërs hebben bij ons ruime keuze, van rode bieten carpaccio tot geitenkaassalade. Dankzij de ligging van ons restaurant heerst er een serene rust. Vooral met het geweldige uitzicht op de Lek bieden wij de ideale locatie. Ben je benieuwd naar ons uitgebreide menu en de mogelijkheden? Bekijk ons menu online!

 

Jouw tafel reserveren voor restaurant Dordrecht? 

Wij ontvangen jou met alle liefde bij ons restaurant. Wil jij verzekerd zijn van een tafel? Reserveer dan nu online! 

restaurant papendrecht - restaurant Groot Ammers - Heeren aan de lek - restaurant Dordrecht - dineren alblasserdam - dineren aan het water - restaurant met terras - restaurant met uitzicht op water

Bekijk onze andere locaties

Heeren aan de Haven

Heeren van Ambacht

Heeren van Slydregt