Restaurant Dordrecht aan het water

Unieke locatie aan het water

Heeren aan de Lek

Ons restaurant ligt prachtig gelegen aan de Lek! Volop genieten van een heerlijk wijntje op ons terras of in ons restaurant. Een toegankelijke brasserie en wijnbar met klassieke en wereldse gerechten op een unieke locatie aan het water. Tijdens lunch, borrel en diner geniet je van heerlijke vlees, vis- en vegetarische gerechten. In onze keuken worden alleen de mooiste stukken vlees, beste kwaliteit vis en seizoensgebonden groenten bereidt. Een geweldige hotspot met een prachtig uitzicht. Wanneer zien we jou bij ons restaurant in Groot-Ammers?

Vandaag geopend van 11:00 - 22:00

Schoonhovenseveer 43, Groot-Ammers

Reserveer directBekijk menukaarten

Genieten bij restaurant Dordrecht aan het water

Bij Heeren aan de Lek geniet je niet alleen van voortreffelijk eten, maar ook van een adembenemend uitzicht. Ons restaurant is zorgvuldig ontworpen om optimaal te profiteren van de prachtige omgeving. Neem plaats aan een tafel bij het raam en laat je betoveren door het panoramische uitzicht over het kabbelende water van de Lek. De rustgevende atmosfeer en het geluid van zacht ruisende golven creëren een unieke sfeer waarin je volledig kunt ontspannen en genieten.

De lekkerste gerechten

Bij Heeren aan de Lek staat ons culinaire team klaar om je smaakpapillen te verwennen. Onze getalenteerde chefs combineren hoogwaardige ingrediënten met creativiteit en vakmanschap om smaakvolle gerechten te creëren die de zintuigen prikkelen. We werken nauw samen met lokale leveranciers om de versheid en kwaliteit van onze ingrediënten te waarborgen.

Onze andere vestigingen

Bezoek ook eens een van onze andere restaurants