Restaurant Alblasserwaard

Unieke locatie aan het water

Heeren aan de Lek

Ons restaurant ligt prachtig gelegen aan de Lek! Volop genieten van een heerlijk wijntje op ons terras of in ons restaurant. Een toegankelijke brasserie en wijnbar met klassieke en wereldse gerechten op een unieke locatie aan het water. Tijdens lunch, borrel en diner geniet je van heerlijke vlees, vis- en vegetarische gerechten. In onze keuken worden alleen de mooiste stukken vlees, beste kwaliteit vis en seizoensgebonden groenten bereidt. Een geweldige hotspot met een prachtig uitzicht. Wanneer zien we jou bij ons restaurant in Groot-Ammers?

Vandaag geopend van 11:00 - 23:00

Schoonhovenseveer 43, Groot-Ammers

Reserveer directBekijk menukaarten

Uiteten bij restaurant Alblasserwaard

Restaurant Alblasserwaard geloven we in het creëren van een complete culinaire ervaring. Onze getalenteerde chefs werken met passie en vakmanschap om gerechten te bereiden die zowel visueel aantrekkelijk als verrukkelijk zijn. We maken gebruik van hoogwaardige ingrediënten, vaak afkomstig van lokale producenten, om de versheid en kwaliteit te waarborgen.

Ontdek de smaak van Heeren aan de Lek

Geïnspireerd door de rijke culinaire tradities van de streek. We laten je kennismaken met de smaken en ingrediënten van de Alblasserwaard, waar lokale producten en seizoensgebonden gerechten centraal staan. Onze menukaart biedt een scala aan smaakvolle opties, van verrukkelijke visgerechten tot malse vleesgerechten en heerlijke vegetarische creaties.

Onze andere vestigingen

Bezoek ook eens een van onze andere restaurants