Restaurant aan het water

Heeren aan de Lek. Het terras/brasserie met het mooiste uitzicht op de Lek. 

 

Sfeervol restaurant aan het water

Als je op zoek bent naar een uniek restaurant aan het water met een adembenemend uitzicht, dan is Heeren aan de Lek een absolute aanrader. Ons gezellige restaurant bevindt zich langs de oevers van de prachtige rivier de Lek, waar je kunt genieten van een panoramisch uitzicht over het kabbelende water. Het is de perfecte locatie om te ontspannen en te genieten van een heerlijke lunch of diner. Bovendien zijn we uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, de fiets en de auto.

 

 

Dineren alblasserdam - Terras aan het water - Borrel omgeving Rotterdam - Uiteten Alblasserdam - heeren van slydregt - borrel alblasserdam - dineren aan het water - restaurant aan het water - Restaurant met uitzicht op water
restaurant streefkerk - Heeren aan de Lek - heeren aan de haven - restaurant aan het water

 Lunchen of dineren aan het water

Ons gevarieerde menu bij Heeren aan de Lek biedt voor ieder wat wils. Ontdek verrukkelijke gerechten, bereid met verse en seizoensgebonden ingrediënten, of je nu een liefhebber bent van vis, vlees of vegetarische opties. Daarnaast beschikken we over een uitgebreide selectie wijnen uit diverse regio’s, zodat je jouw maaltijd perfect kunt begeleiden met een smaakvolle wijn. Maar wat onze gasten het meest waarderen aan Heeren aan de Lek is het adembenemende uitzicht op de rivier de Lek. Ons restaurant ligt direct aan het water, waardoor je tijdens het dineren kunt genieten van het schitterende vergezicht over het glinsterende wateroppervlak.


Reserveren voor restaurant aan het water

Door te reserveren ben je verzekerd van een plekje bij Heeren aan de Lek. Het personeel zal ervoor zorgen dat je een onvergetelijke ervaring hebt en zult genieten van heerlijk eten en drinken in een prachtige omgeving aan het water. Dus waar wacht je nog op? Reserveer vandaag nog en ontdek zelf waarom Heeren aan de Lek de beste plek is om te lunchen of dineren aan het water!

 

restaurant papendrecht - restaurant Groot Ammers - Heeren aan de lek - restaurant Dordrecht - dineren alblasserdam - dineren aan het water - restaurant met terras - restaurant met uitzicht op water

Bekijk onze andere locaties

Heeren aan de Haven

Heeren van Ambacht

Heeren van Slydregt