Lunchen Kinderdijk

Unieke locatie aan het water

Heeren aan de Lek

Ons restaurant ligt prachtig gelegen aan de Lek! Volop genieten van een heerlijk wijntje op ons terras of in ons restaurant. Een toegankelijke brasserie en wijnbar met klassieke en wereldse gerechten op een unieke locatie aan het water. Tijdens lunch, borrel en diner geniet je van heerlijke vlees, vis- en vegetarische gerechten. In onze keuken worden alleen de mooiste stukken vlees, beste kwaliteit vis en seizoensgebonden groenten bereidt. Een geweldige hotspot met een prachtig uitzicht. Wanneer zien we jou bij ons restaurant in Groot-Ammers?

Vandaag gesloten

Schoonhovenseveer 43, Groot-Ammers

Reserveer directBekijk menukaarten

Lunchen bij Kinderijk

Terwijl je geniet van je lunch, kun je jezelf onderdompelen in de historische sfeer van Kinderdijk. Het uitzicht op de majestueuze molens en het rustgevende geluid van het kabbelende water creëren een unieke ambiance. Of je nu binnen in ons gezellige restaurant zit of buiten op ons terras geniet van de frisse lucht, elke hap wordt een moment om te koesteren. Lunchen bij Kinderdijk is niet alleen een culinair avontuur, maar ook een culturele en visuele belevenis.

Geniet van de lekkerste gerechten

Bij Heeren aan de Lek geloven we in gastvrijheid en persoonlijke aandacht. Ons vriendelijke en attente personeel staat klaar om je lunchervaring bij Kinderdijk compleet te maken. Of je nu komt met familie, vrienden of collega’s, we zorgen ervoor dat je je direct welkom voelt. We helpen je graag bij het kiezen van gerechten die aan jouw smaakvoorkeuren voldoen en kunnen ook rekening houden met eventuele dieetwensen.

Onze andere vestigingen

Bezoek ook eens een van onze andere restaurants