Lunchen Ambacht

Unieke locatie aan het water

Heeren aan de Lek

Ons restaurant ligt prachtig gelegen aan de Lek! Volop genieten van een heerlijk wijntje op ons terras of in ons restaurant. Een toegankelijke brasserie en wijnbar met klassieke en wereldse gerechten op een unieke locatie aan het water. Tijdens lunch, borrel en diner geniet je van heerlijke vlees, vis- en vegetarische gerechten. In onze keuken worden alleen de mooiste stukken vlees, beste kwaliteit vis en seizoensgebonden groenten bereidt. Een geweldige hotspot met een prachtig uitzicht. Wanneer zien we jou bij ons restaurant in Groot-Ammers?

Vandaag geopend van 11:00 - 23:00

Schoonhovenseveer 43, Groot-Ammers

Reserveer directBekijk menukaarten

Heerlijk en sfeervol Lunchen Ambacht

Wil je genieten van een heerlijke lunch in Ambacht? Bij Heeren aan de Lek ben je aan het juiste adres! Wij bieden jou de perfecte gelegenheid om tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding te genieten van onze smaakvolle seizoensgerechten. Laat je verrassen door onze verse en ambachtelijk bereide gerechten, die perfect samengaan met bijpassende wijnen. Terwijl je geniet van je lunch, word je omgeven door een rustgevende ambiance en een adembenemend uitzicht op de Lek. Onze prachtige locatie aan de rivier biedt niet alleen een mooi uitzicht, maar ook de garantie van heerlijke gerechten die je smaakpapillen verwennen. Benieuwd geworden? Reserveer snel jouw tafel en kom langs om te genieten van een onvergetelijke lunchervaring bij Heeren aan de Lek!

Heeren Horeca Groep

Heeren aan de lek behoort tot De Heeren Horeca Groep. 4 restaurants op topniveau. Ook Heeren aan de havenHeeren van Ambacht en Heeren van Slydregt zijn onderdeel van De Heeren Horeca Groep. Wil jij alles weten over onze restaurants of de Groep? Bekijk de site voor meer informatie

Onze andere vestigingen

Bezoek ook eens een van onze andere restaurants