Lunchen aan de Lek

Unieke locatie aan het water

Heeren aan de Lek

Ons restaurant ligt prachtig gelegen aan de Lek! Volop genieten van een heerlijk wijntje op ons terras of in ons restaurant. Een toegankelijke brasserie en wijnbar met klassieke en wereldse gerechten op een unieke locatie aan het water. Tijdens lunch, borrel en diner geniet je van heerlijke vlees, vis- en vegetarische gerechten. In onze keuken worden alleen de mooiste stukken vlees, beste kwaliteit vis en seizoensgebonden groenten bereidt. Een geweldige hotspot met een prachtig uitzicht. Wanneer zien we jou bij ons restaurant in Groot-Ammers?

Vandaag gesloten

Schoonhovenseveer 43, Groot-Ammers

Reserveer directBekijk menukaarten

Heerlijk Lunchen aan de Lek?

Stap binnen in een wereld van culinaire verwennerij bij Heeren aan de Lek. Onze keuken tovert de meest smaakvolle seizoensgerechten op tafel, speciaal voor jou. Geniet van een unieke eetervaring met een adembenemend uitzicht op de prachtige Lek. Laat je betoveren door de combinatie van versbereide gerechten en bijpassende wijnen, terwijl je omringd wordt door een serene en rustgevende omgeving.

Heeren Horeca Groep

Heeren aan de Lek behoort tot De Heeren Horeca Groep. 4 restaurants op topniveau. Ook Heeren aan de HavenHeeren van Ambacht en Heeren van Slydregt zijn onderdeel van De Heeren Horeca Groep. Wil jij alles weten over onze restaurants of de Groep? Bekijk de site voor meer informatie

Onze andere vestigingen

Bezoek ook eens een van onze andere restaurants