Heeren Van Slydregt

Lekker dineren of zakelijk lunchen? Kom genieten van onze heerlijke brasserie of verwarmd terras. 

Restaurant Heeren van Slydregt

Een restaurant naast een station. Een unieke locatie met een authentieke uitstraling. Ons terras is overdekt en kan je heerlijk genieten van de lekkerste gerechten en wijnen. Versbereide gerechten in combinatie met de lekkerste wijnen. Onze koks geven jou smaakpupillen een boost. Kom snel langs en laat je verrassen door onze koks. Voor zowel een zakelijke lunch als een uitgebreid diner kan je bij ons terecht. We bieden een breed menu aan met heerlijke lunch en diner gerechten. Voor elke gelegenheid ben je bij Heeren van Slydregt aan het juiste adres. 

De Heeren Horeca Group bestaat uit 3 andere restaurant, Heeren van Ambacht, Heeren aan de Haven en Heeren aan de Lek. Wanneer zien we jou bij een van onze locaties? Elke locatie beschikt over zijn eigen concept, gerechten en bijpassende dranken. Alle behoeften van de gasten worden vervuld. Simpel koffie met gebak? Of een uitgebreid verjaardagsfeest? Alles is mogelijk bij onze 4 locaties. Reserveer hieronder of je tafel bij Heeren aan de Lek of kom langs bij Heeren van Slydregt. 

Heeren aan de Lek

Bezoek de website

Heeren van Slydregt

Reserveer jouw tafelUiteten bij Heeren van Slydregt

Ontmoeten & genieten. De locatie is zeer geschikt voor zakelijke afspraken, meetings en lunches. Naast het zakelijke deel, is er ook zeker ruimte om heerlijk te genieten met familie of vrienden. Wil jij genieten of heb je iets belangrijks te bespreken? Reserveer dan jouw tafel en dan zien we jou snel! Al jarenlang is Heeren van Slydregt een leuke, sfeervolle locatie met heerlijke gerechten en dranken. De wens van de gast staat centraal. Gastvrij en de beste service vind je hier. 

restaurant Groot Ammers - Heeren aan de lek - heeren van slydregt