Heeren van Slydregt

Unieke locatie aan het water

Heeren aan de Lek

Ons restaurant ligt prachtig gelegen aan de Lek! Volop genieten van een heerlijk wijntje op ons terras of in ons restaurant. Een toegankelijke brasserie en wijnbar met klassieke en wereldse gerechten op een unieke locatie aan het water. Tijdens lunch, borrel en diner geniet je van heerlijke vlees, vis- en vegetarische gerechten. In onze keuken worden alleen de mooiste stukken vlees, beste kwaliteit vis en seizoensgebonden groenten bereidt. Een geweldige hotspot met een prachtig uitzicht. Wanneer zien we jou bij ons restaurant in Groot-Ammers?

Vandaag geopend van 11:00 - 22:00

Schoonhovenseveer 43, Groot-Ammers

Reserveer directBekijk menukaarten

Restaurant Heeren van Slydregt

Welkom bij Heeren van Slydregt, een bijzonder restaurant gelegen naast het station. Ontdek onze unieke locatie met een authentieke uitstraling die direct in het oog springt. Bij ons overdekte terras kun je in alle rust genieten van de meest verrukkelijke gerechten en wijnen. Onze getalenteerde koks bereiden smaakvolle gerechten die perfect samengaan met onze uitgelezen selectie wijnen. Ze zorgen ervoor dat jouw smaakpapillen een ware sensatie beleven. Laat je snel verrassen door de culinaire creaties van onze gepassioneerde koks.

Of je nu op zoek bent naar een plek voor een zakelijke lunch of een uitgebreid diner, bij Heeren van Slydregt ben je aan het juiste adres. Ons brede menu biedt een scala aan heerlijke lunch- en dinergerechten. Bij Heeren van Slydregt vinden we het belangrijk om aan alle verwachtingen van onze gasten te voldoen. We creëren de perfecte setting voor elke gelegenheid.

Dineren bij Heeren van Slydregt

Ontmoeten & genieten. De locatie is zeer geschikt voor zakelijke afspraken, meetings en lunches. Naast het zakelijke deel, is er ook zeker ruimte om heerlijk te genieten met familie of vrienden. Wil jij genieten of heb je iets belangrijks te bespreken? Reserveer dan jouw tafel en dan zien we jou snel! Al jarenlang is Heeren van Slydregt een leuke, sfeervolle locatie met heerlijke gerechten en dranken. De wens van de gast staat centraal. Gastvrij en de beste service vind je hier. Zien we jou snel?

Onze andere vestigingen

Bezoek ook eens een van onze andere restaurants