Heeren van Ambacht

Ontmoeten & Samen genieten. Authentiek restaurant in Hendrik Ido Ambacht.

Restaurant Heeren van Ambacht

Onze sfeervolle locatie laat zich het beste omschrijven als een Brasserie & Wijnbar met een echt huiskamergevoel. Een bijzonder, authentiek en sfeervolle brasserie in een oude boerderij in Hendrik Ido Ambacht. De koks zijn geïnspireerd door de seizoenen en bereiden goede producten in al hun eenvoud maar altijd knallend van smaak. Het allereerste project van De Heeren Horeca Groep. Nog steeds een begrip in de regio. Lekker eten, gezelligheid en sfeervolle ambiance zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke beleving. Dineren Hendrik Ido Ambacht op hoog niveau? Dan ben je hier aan het juiste adres. Reserveer jouw tafel bij 1 van onze restaurants, Aan de Lek of Van Ambacht!

Samen met Heeren aan de Lek, Heeren van Slydregt en Heeren aan de Haven, vormen wij De Heeren Horeca Group. Al jarenlang zijn wij een groot begrip geworden in de horeca wereld. Verschillende restaurants met elk hun eigen unieke concept. Bij elk restaurant kan je voor verschillende gelegenheden bij ons terecht. Wist je dat we bij Heeren van Ambacht een grote zaal hebben waar je je verjaardag of trouwdag kan vieren? Bekijk alle informatie op de website! Wanneer zien we jou bij een van onze restaurants? 

Heeren aan de Lek

Reserveer jouw tafel

Heeren van Ambacht

Bezoek de website

 

Lunchen of Dineren bij Heeren van Ambacht?

Voor elke gelegenheid is ons restaurant geschikt. Een verse jus met een heerlijk broodje carpaccio of verse salade? Een verzorgde lunch, speciaal voor jou! Of wil je genieten van de lekkerste vlees- en visgerechten? Ook dan zijn wij voor jou de juiste keuze. Onze brasserie biedt een rustgevende omgeving, om te genieten van de lekkerste gerechten. Laat je verwennen door onze keuken en geniet van onze gastvrijheid. Ons menu is lekker uitgebreid, nieuwe gerechten passend bij het seizoen en de lekkerste dranken. Heeren van Ambacht is de locatie om heerlijk te genieten en je te laten verwennen. Laat je inpakken door onze vriendelijke collega’s! 

restaurant papendrecht - restaurant Groot Ammers - Heeren aan de lek - restaurant Dordrecht - heeren van ambacht