Eten Kinderdijk

Unieke locatie aan het water

Heeren aan de Lek

Ons restaurant ligt prachtig gelegen aan de Lek! Volop genieten van een heerlijk wijntje op ons terras of in ons restaurant. Een toegankelijke brasserie en wijnbar met klassieke en wereldse gerechten op een unieke locatie aan het water. Tijdens lunch, borrel en diner geniet je van heerlijke vlees, vis- en vegetarische gerechten. In onze keuken worden alleen de mooiste stukken vlees, beste kwaliteit vis en seizoensgebonden groenten bereidt. Een geweldige hotspot met een prachtig uitzicht. Wanneer zien we jou bij ons restaurant in Groot-Ammers?

Vandaag gesloten

Schoonhovenseveer 43, Groot-Ammers

Reserveer directBekijk menukaarten

Eten bij Kinderdijk, een culinaire ervaring

Bij Heeren aan de Lek streven we ernaar om je smaakpapillen te verwennen met onze culinaire creaties. Onze chefs bereiden met passie en vakmanschap gerechten die zijn geïnspireerd door lokale en seizoensgebonden ingrediënten. Of je nu kiest voor een smaakvolle vismaaltijd, een sappig stuk vlees of een verrukkelijke vegetarische optie, elk gerecht wordt met zorg en aandacht bereid.

Even lekker genieten

 Bij Heeren aan de Lek geloven we in gastvrijheid en persoonlijke aandacht. Ons personeel staat klaar om je eetervaring bij Kinderdijk compleet te maken. Of je nu komt met familie, vrienden of collega’s, we zorgen ervoor dat je je direct welkom voelt. We helpen je graag bij het maken van een keuze uit ons gevarieerde menu en kunnen rekening houden met speciale dieetwensen.

Onze andere vestigingen

Bezoek ook eens een van onze andere restaurants