Dineren Alblasserdam

Heeren aan de Lek, de plek om heerlijk te dineren. 

 Genieten en dineren Alblasserdam?

Heeren aan de Lek gevestigd in Groot-Ammers, is een van de 4 top restaurants van de Heeren Horeca Group. Slechts 20 minuten van Alblasserdam, bevindt zich ons mooie restaurant. Prachtig uitzicht op de Lek, heerlijk eten en smaakvolle wijnen. Wij staan bekend om ontmoeten & genieten. Langskomen voor koffie met gebak of heerlijk dineren met familie of vrienden. Onze keuken biedt voor elke eetgelegenheid de oplossing. Snelle hap in de middag om vervolgens weer te gaan werken? Kom gezellig langs. Uitgebreid dineren met de lekkerste wijneen? Ook dan ben je bij ons van harte welkom. 

restaurant Groot Ammers - Heeren aan de lek - Heeren aan de haven - restaurant streefkerk - Lunchen Ambacht - dineren alblasserdam
dineren alblasserdam

 Nieuwsgierig om te dineren Alblasserdam?

Heerlijke geitenkaas salade of verse truffel risotto? Dit is slechts een vleugje van ons menu. Van heerlijke vlees- en visgerechten tot vegetarische delicatessen. Voor ieder zijn wil. Lekker lunchen of dineren, is bij ons zeker mogelijk! We zijn voor elke gelegenheid, de ideale plek. het prachtige uitzicht biedt een rustgevend gevoel. Makkelijk te bereiken met zowel de fiets als de auto. Benieuwd naar ons uitgebreide menu? Check hem dan snel hieronder. 

 

Jouw tafel reserveren om te dineren Alblasserdam? 

Wij ontvangen jou met alle liefde bij ons restaurant. Wil jij verzekerd zijn van een tafel? Kom gezellig langs en geniet van de lekkerste gerechten. Zien we jou snel?

restaurant papendrecht - restaurant Groot Ammers - Heeren aan de lek - restaurant Dordrecht - dineren alblasserdam

Bekijk onze andere locaties

Heeren aan de Haven

Heeren van Ambacht

Heeren van Slydregt