Borrelen Schoonhoven

Unieke locatie aan het water

Heeren aan de Lek

Ons restaurant ligt prachtig gelegen aan de Lek! Volop genieten van een heerlijk wijntje op ons terras of in ons restaurant. Een toegankelijke brasserie en wijnbar met klassieke en wereldse gerechten op een unieke locatie aan het water. Tijdens lunch, borrel en diner geniet je van heerlijke vlees, vis- en vegetarische gerechten. In onze keuken worden alleen de mooiste stukken vlees, beste kwaliteit vis en seizoensgebonden groenten bereidt. Een geweldige hotspot met een prachtig uitzicht. Wanneer zien we jou bij ons restaurant in Groot-Ammers?

Vandaag geopend van 11:00 - 22:00

Schoonhovenseveer 43, Groot-Ammers

Reserveer directBekijk menukaarten

Sfeervol borrelen Schoonhoven?

Ben je op zoek naar een gezellige borrelplek in Schoonhoven? Bij Heeren aan de Lek ben je aan het juiste adres! Of je nu zin hebt in een heerlijke cocktail, een goed glas rode wijn of een speciaal biertje, wij hebben voor ieder wat wils. Geniet van onze smaakvolle borrelplanken, perfect gecombineerd met de lekkerste drankjes. Je bent van harte welkom om samen met vrienden en familie bij ons langs te komen en een onvergetelijke avond te beleven. Laat de tijd even stilstaan terwijl je geniet van elkaars gezelschap, een goed glas wijn en een verrukkelijke borrelplank. Kom gezellig borrelen en ontdek onze uitgebreide selectie aan heerlijke wijnen en cocktails.

Heeren Horeca Groep

Heeren aan de haven behoort tot De Heeren Horeca Groep. 4 restaurants op topniveau. Ook Heeren aan de LekHeeren van Ambacht en Heeren van Slydregt zijn onderdeel van De Heeren Horeca Groep. Wil jij alles weten over onze restaurants of de Groep? Bekijk de site voor meer informatie.

Onze andere vestigingen

Bezoek ook eens een van onze andere restaurants