Borrelen Papendrecht

Unieke locatie aan het water

Heeren aan de Lek

Ons restaurant ligt prachtig gelegen aan de Lek! Volop genieten van een heerlijk wijntje op ons terras of in ons restaurant. Een toegankelijke brasserie en wijnbar met klassieke en wereldse gerechten op een unieke locatie aan het water. Tijdens lunch, borrel en diner geniet je van heerlijke vlees, vis- en vegetarische gerechten. In onze keuken worden alleen de mooiste stukken vlees, beste kwaliteit vis en seizoensgebonden groenten bereidt. Een geweldige hotspot met een prachtig uitzicht. Wanneer zien we jou bij ons restaurant in Groot-Ammers?

Vandaag gesloten

Schoonhovenseveer 43, Groot-Ammers

Reserveer directBekijk menukaarten

Wil jij borrelen Papendrecht?

Een borrel, lekker genieten met vrienden of familie. Bij Heeren aan de Lek kan je genieten van hooggewaardeerde wijnen, verschillende soorten bieren en de lekkerste cocktails. Genieten met de mensen van wie je houdt, met een heerlijke borrel. Ook bieden we een aantal lekkere hapjes en borrelplanken aan, om de borrel compleet te maken. Begin de middag met een borrel of eindig de avond met een lekkere cocktail. Kom snel langs en geniet van het prachtige uitzicht op de Lek!

Heeren Horeca Groep

Heeren aan de Lek maakt deel uit van De Heeren Horeca Groep, een verzameling van vier restaurants van topniveau. Naast Heeren aan de Lek behoren ook Heeren van Ambacht, Heeren aan de Haven en Heeren van Slydregt tot onze groep. Wil je meer weten over onze restaurants of ben je nieuwsgierig naar onze groep? Bezoek onze website voor gedetailleerde informatie. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen voor een gezellige borrel in Papendrecht bij Heeren aan de Lek!

Onze andere vestigingen

Bezoek ook eens een van onze andere restaurants