Lunchen aan de Lek

Heeren aan de Lek. Genieten van het mooiste uizicht op de Lek, met bijpassende wijnen en de lekkerste gerechten. 

 

Heerlijk Lunchen aan de Lek?

Bij Heeren aan de Lek bieden wij jou de mogelijkheid om op een prachtige locatie te genieten van heerlijke gerechten tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze keuken bereidt de lekkerste seizoensgebonden gerechten, waardoor elke maaltijd een unieke culinaire ervaring wordt. Bovendien geniet je bij ons van een schitterend uitzicht op de Lek, een rustgevende omgeving en een uitstekende selectie bijpassende wijnen. Kom bij ons langs en beleef een heerlijke borrel bij Heeren aan de Lek. Benieuwd geworden? Reserveer nu jouw tafel en ervaar het zelf!

 

Borrel Schoonhoven - uiteten papendrecht - borrelen papendrecht - heeren aan de haven
restaurant streefkerk - restaurant papendrecht - restaurant Groot Ammers - Heeren aan de lek - restaurant Dordrecht - Borrelen Papendrecht

 

Heeren Horeca Groep

Heeren aan de Lek maakt deel uit van De Heeren Horeca Groep, een verzameling van vier restaurants van topniveau. Naast Heeren aan de Lek behoren ook Heeren van Ambacht, Heeren aan de Haven en Heeren van Slydregt tot onze groep. Wil je meer weten over onze restaurants of ben je nieuwsgierig naar onze groep? Bezoek onze website voor gedetailleerde informatie. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen voor een gezellige borrel in Papendrecht bij Heeren aan de Lek!


Bekijk onze andere locaties

Heeren aan de Haven

Heeren van Ambacht

Heeren van Slydregt