Borrel omgeving Rotterdam

Unieke locatie aan het water

Heeren aan de Lek

Ons restaurant ligt prachtig gelegen aan de Lek! Volop genieten van een heerlijk wijntje op ons terras of in ons restaurant. Een toegankelijke brasserie en wijnbar met klassieke en wereldse gerechten op een unieke locatie aan het water. Tijdens lunch, borrel en diner geniet je van heerlijke vlees, vis- en vegetarische gerechten. In onze keuken worden alleen de mooiste stukken vlees, beste kwaliteit vis en seizoensgebonden groenten bereidt. Een geweldige hotspot met een prachtig uitzicht. Wanneer zien we jou bij ons restaurant in Groot-Ammers?

Vandaag gesloten

Schoonhovenseveer 43, Groot-Ammers

Reserveer directBekijk menukaarten

Een borrel omgeving Rotterdam?

Wil je lekker borrelen met vrienden en familie in de omgeving van Rotterdam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Geniet van een goed glas wijn, een speciaal biertje of een smakelijke cocktail. Wij zorgen voor een onvergetelijke borrelavond. Ontdek onze heerlijk gevulde borrelplanken en geniet van het samenzijn met je dierbaren. Kom gezellig langs en maak gebruik van onze uitstekende faciliteiten. Reserveer nu jouw tafel!

Heeren Horeca Groep

Heeren aan de Lek maakt deel uit van De Heeren Horeca Groep, een collectie van vier restaurants van topniveau. Naast Heeren aan de Lek behoren ook Heeren aan de Haven, Heeren van Ambacht en Heeren van Slydregt tot onze groep. Wil je alles weten over onze restaurants of meer informatie over de groep? Bezoek onze website voor alle details. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen voor een gezellige borrel in de omgeving van Rotterdam bij Heeren aan de Haven!

Onze andere vestigingen

Bezoek ook eens een van onze andere restaurants