Borrel omgeving Rotterdam

Heeren aan de Lek. Genieten van het mooiste uizicht op de Lek, met bijpassende wijnen en de lekkerste gerechten. 

 

Een borrel omgeving Rotterdam?

Wil je lekker borrelen met vrienden en familie in de omgeving van Rotterdam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Geniet van een goed glas wijn, een speciaal biertje of een smakelijke cocktail. Wij zorgen voor een onvergetelijke borrelavond. Ontdek onze heerlijk gevulde borrelplanken en geniet van het samenzijn met je dierbaren. Kom gezellig langs en maak gebruik van onze uitstekende faciliteiten. Reserveer nu jouw tafel!

 

Dineren alblasserdam - Terras aan het water - Borrel omgeving Rotterdam - Uiteten Alblasserdam - heeren van slydregt - borrel alblasserdam - dineren aan het water - restaurant aan het water - Restaurant met uitzicht op water
Borrel omgeving rotterdam - eten aan de lek

 

Heeren Horeca Groep

Heeren aan de Lek maakt deel uit van De Heeren Horeca Groep, een collectie van vier restaurants van topniveau. Naast Heeren aan de Lek behoren ook Heeren aan de Haven, Heeren van Ambacht en Heeren van Slydregt tot onze groep. Wil je alles weten over onze restaurants of meer informatie over de groep? Bezoek onze website voor alle details. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen voor een gezellige borrel in de omgeving van Rotterdam bij Heeren aan de Haven!


Bekijk onze andere locaties

Heeren aan de Haven

Heeren van Ambacht

Heeren van Slydregt