Bijzonder restaurant Dordrecht

Unieke locatie aan het water

Heeren aan de Lek

Ons restaurant ligt prachtig gelegen aan de Lek! Volop genieten van een heerlijk wijntje op ons terras of in ons restaurant. Een toegankelijke brasserie en wijnbar met klassieke en wereldse gerechten op een unieke locatie aan het water. Tijdens lunch, borrel en diner geniet je van heerlijke vlees, vis- en vegetarische gerechten. In onze keuken worden alleen de mooiste stukken vlees, beste kwaliteit vis en seizoensgebonden groenten bereidt. Een geweldige hotspot met een prachtig uitzicht. Wanneer zien we jou bij ons restaurant in Groot-Ammers?

Vandaag gesloten

Schoonhovenseveer 43, Groot-Ammers

Reserveer directBekijk menukaarten

Warme ambiance bij bijzonder restaurant Dordrecht

Naast het culinaire aspect biedt Heeren aan de Lek een warme ambiance en persoonlijke service. Bij ons staat gastvrijheid hoog in het vaandel en streven we ernaar om elke gast zich welkom en gewaardeerd te laten voelen. Ons restaurant is smaakvol ingericht met oog voor detail, waarbij comfort en stijl hand in hand gaan. Of je nu kiest voor een romantisch diner of een gezellig diner met vrienden of familie, wij zorgen ervoor dat je je direct thuis voelt.

Een culinaire verrassing bij bijzonder restaurant Dordrecht

Bij Heeren aan de Lek draait alles om culinaire verrassingen met een lokale twist. Onze chefs werken met de beste seizoensgebonden ingrediënten uit de regio om smaakvolle gerechten te creëren. Met een variërend menu streven we ernaar om onze gasten omver te blazen en te verwennen met de lekkerste gerechten. Nieuwsgierig naar onze gerechten? Bekijk dan de menukaart en laat je verrassen.

Onze andere vestigingen

Bezoek ook eens een van onze andere restaurants