Bijzonder lunchen

Unieke locatie aan het water

Heeren aan de Lek

Ons restaurant ligt prachtig gelegen aan de Lek! Volop genieten van een heerlijk wijntje op ons terras of in ons restaurant. Een toegankelijke brasserie en wijnbar met klassieke en wereldse gerechten op een unieke locatie aan het water. Tijdens lunch, borrel en diner geniet je van heerlijke vlees, vis- en vegetarische gerechten. In onze keuken worden alleen de mooiste stukken vlees, beste kwaliteit vis en seizoensgebonden groenten bereidt. Een geweldige hotspot met een prachtig uitzicht. Wanneer zien we jou bij ons restaurant in Groot-Ammers?

Vandaag geopend van 11:00 - 23:00

Schoonhovenseveer 43, Groot-Ammers

Reserveer directBekijk menukaarten

Bijzonder lunchen bij Heeren aan de Lek

Bij Heeren aan de Lek streven we ernaar om lunchgerechten te creëren die zowel verrukkelijk als verfijnd zijn. Onze getalenteerde chefs combineren creativiteit en vakmanschap om smaakvolle gerechten te bereiden die perfect passen bij het lunchmoment. We werken met verse, seizoensgebonden ingrediënten van lokale leveranciers om de kwaliteit en versheid te waarborgen.

Bijzonder lunchen, een smakelijk avontuur

Of je nu kiest voor een lichte salade, een hartige sandwich of een verrassende soep, elk gerecht bij Heeren aan de Lek is met liefde bereid. We experimenteren met smaakcombinaties en presenteren gerechten die zowel visueel aantrekkelijk als overheerlijk zijn. Laat je verrassen door de harmonie van smaken en texturen die elke hap tot een culinair avontuur maken. Bijzonder lunchen is bij ons een feest voor de smaakpapillen. Bij Heeren aan de Lek streven we ernaar om lunchgerechten te creëren die zowel verrukkelijk als verfijnd zijn. Bekijk ons menu!

Onze andere vestigingen

Bezoek ook eens een van onze andere restaurants