Bijzonder dineren

Unieke locatie aan het water

Heeren aan de Lek

Ons restaurant ligt prachtig gelegen aan de Lek! Volop genieten van een heerlijk wijntje op ons terras of in ons restaurant. Een toegankelijke brasserie en wijnbar met klassieke en wereldse gerechten op een unieke locatie aan het water. Tijdens lunch, borrel en diner geniet je van heerlijke vlees, vis- en vegetarische gerechten. In onze keuken worden alleen de mooiste stukken vlees, beste kwaliteit vis en seizoensgebonden groenten bereidt. Een geweldige hotspot met een prachtig uitzicht. Wanneer zien we jou bij ons restaurant in Groot-Ammers?

Vandaag geopend van 11:00 - 23:00

Schoonhovenseveer 43, Groot-Ammers

Reserveer directBekijk menukaarten

Bijzonder dineren bij Heeren aan de Lek

Bij Heeren aan de Lek streven we ernaar om onze gasten te verrassen en te prikkelen met smaken en texturen die zorgen voor een onvergetelijke culinaire reis. Onze getalenteerde chefs zijn meesters in het creëren van vernieuwende gerechten die de zintuigen verwennen. Ze maken gebruik van de beste seizoensgebonden en lokale ingrediënten om de versheid en kwaliteit te waarborgen.

Een unieke ambiance om bijzonder te dineren

Naast de culinaire hoogstandjes biedt Heeren aan de Lek ook een unieke ambiance en persoonlijke aandacht voor elke gast. Ons restaurant is smaakvol ingericht en straalt een warme en uitnodigende sfeer uit. Of je nu kiest voor een intieme tafel bij het raam of een gezellige hoek in de lounge, je zult je direct thuis voelen in onze stijlvolle omgeving. Of je nu kiest voor vlees, vis of vegetarische gerechten, elk bord bij Heeren aan de Lek is een kunstwerk op zich. Bekijk ons menu!

Onze andere vestigingen

Bezoek ook eens een van onze andere restaurants