Dineren Alblasserdam

Unieke locatie aan het water

Heeren aan de Lek

Ons restaurant ligt prachtig gelegen aan de Lek! Volop genieten van een heerlijk wijntje op ons terras of in ons restaurant. Een toegankelijke brasserie en wijnbar met klassieke en wereldse gerechten op een unieke locatie aan het water. Tijdens lunch, borrel en diner geniet je van heerlijke vlees, vis- en vegetarische gerechten. In onze keuken worden alleen de mooiste stukken vlees, beste kwaliteit vis en seizoensgebonden groenten bereidt. Een geweldige hotspot met een prachtig uitzicht. Wanneer zien we jou bij ons restaurant in Groot-Ammers?

Vandaag geopend van 11:00 - 22:00

Schoonhovenseveer 43, Groot-Ammers

Reserveer directBekijk menukaarten

Sfeervol dineren Alblasserdam

Welkom bij Heeren aan de Lek, een van de toprestaurants van de Heeren Horeca Group, gevestigd in Groot-Ammers op slechts 20 minuten afstand van Alblasserdam. Bij ons kun je genieten van een prachtig uitzicht op de Lek, heerlijk eten en smaakvolle wijnen. Ons restaurant staat bekend om de perfecte combinatie van ontmoeten en genieten. Of je nu langskomt voor een kopje koffie met gebak of een heerlijk diner met familie en vrienden, onze keuken biedt voor elke gelegenheid een oplossing. Heb je behoefte aan een snelle lunch in de middag voordat je weer aan het werk gaat? Kom gezellig bij ons langs. Wil je uitgebreid dineren met de lekkerste wijnen? Ook dan ben je bij ons van harte welkom.

Wil jij dineren Alblasserdam?

Bij ons vind je een gevarieerd menu met heerlijke gerechten, zoals een smaakvolle geitenkaassalade of verse truffelrisotto. Dit is slechts een voorproefje van wat ons menu te bieden heeft. We serveren ook heerlijke vlees- en visgerechten en hebben diverse vegetarische delicatessen. Of je nu wilt lunchen of dineren, bij ons vind je de ideale plek voor elke gelegenheid. Het prachtige uitzicht zorgt voor een rustgevend gevoel, en ons restaurant is gemakkelijk te bereiken met zowel de fiets als de auto. Benieuwd naar ons uitgebreide menu? Bekijk het snel hieronder en laat je verrassen.

Onze andere vestigingen

Bezoek ook eens een van onze andere restaurants